TikTok'ta kendisine 9 aydır hamile süsü vererek geniş bir takipçi kitlesine ulaşan ve dün ameliyathane kurgusu yaparak doğum yaptığını söyleyen Mükremin Gezgin'in videoları tepki çekti.

Son videosunda bir bebek dünyaya getirdiğini iddia ederek küçük bir bebeği elinde tutan Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Savcılık, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.



HASTANE YÖNETİMİNE TEPKİ YAĞIYOR
Twitter'da gündem olan videoların ardından fenomene ve videoların çekilmesine izin veren hastane yönetimine tepki yağmaya başladı. Hastanenin kapatılması gerektiğini savunan binlerce sosyal medya kullanıcısı, videolarda yer alan bebeğin de devlet korumasına alınması gerektiğini söyledi.

Olaya bir tepki de oyuncu Bergüzar Korel’den geldi:

Belli ki yeni doğan

Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu. Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor!

Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?
Gezgin, TikTok’ta 1 milyon 100 bin takipçiye  Instagram’da ise 112 bin takipçiye sahip. Ankara doğumlu sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, 1998 yılında dünyaya geldi.