Toplumsal Haber Merkezi

Atatürk düşmanı Akit yazarı Yavuz Bahadıroğlu‘nun oğlu olmasının yanısıra son kongrede AKP MKYK üyesi yapılan Mücahit Birinci, AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks aracında kokain partisi verirken yakalanmasını üstü örtülü bir şekilde savunmaya kalktı. 

Twitter hesabından "Tamam, Ak Parti çalışanı, tamam kötüyüz, tamam skandal oldu, tamam rezalet oldu..." diye başlayan Birinci, sanki ortaya çıkan tablo gerçekten rezalet değilmiş gibi "Ey bir kısım küçük akıl! İstediğiniz kelimeleri sarfettim bakınız. Şimdi ne olur, yalvarıyorum gençlerimizi uyuşturucunun pençesinden kurtarmak için fiil yapalım. Mücadele edelim. El uzatalım" dedi. 

Birinci gelen bir eleştiriye ise Ayvatoğlu için "Mevki makamı yok işçi" ifadelerini kullanarak yanıt verdi. Savunmasında "Şahıs AKP'de yönetici ya da sorumlu değil" demeye çalışan Birinci'nin açıklaması akıllara şu soruyu getirdi: AKP'de büro personeli olmanın getirisi böylesi bir lüks yaşamsa AKP'li yöneticiler neler yapıyor?

BAK SEN ŞU İŞÇİ KÜRŞAT'A!
Çünkü bir büro işçisi olan Kürşat Ayvatoğlu, Türkiye'de hiçbir büro işçisinin yaşamadığı bir hayat yaşıyor; kumar oynuyor, kokain partisi veriyor, lüks bir villada yaşıyor, devlet yöneticileriyle boy boy fotoğraflar çektiriyor, bir lüks araç filosuna sahip ve beş yıldızlı otellerin havuzlarında mojito yudumluyor...