Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde “dur” ihtarına uymadığı ve olay yerinden kaçarken polis memuru Atakan Arslan'ı silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.E.C.'nin emniyetteki işkence görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan M.E.C.’ye ait işkence fotoğrafı, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanı Emre Soylu’ya ait bir Twitter hesabından paylaşıldı.

Hesaptan paylaşılan birinci fotoğrafta M.E.C., gözaltına alındıktan sonra, polis aracında iki polis arasında otururken görüntüleniyor.

İkinci fotoğrafta ise bir odada yüzükoyun yere yatırılmış olan M.E.C.'nin üzerindeki kıyafetlerinin olmadığı görülüyor. Fotoğraf kadrajında polis jopunun da olduğu görülürken, odada sadece ayakları görünen 3 kişi bulunuyor. Bu üç kişiden birinin M.E.C.’nin sırtına bastığı da görüntüde yer alıyor.  

MHP’li vekilin danışmanı Soylu, paylaştığı fotoğrafların üstüne ise “Hain, Diyarbakır emniyetin şefkatli kollarında” diye not düştü.