Toplumsal Haber Merkezi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından Mansur Yavaş'ın AKP döneminde yapılan pankart ile açılışı eleştirdiği videoyu beğendi.

Gökçek'in sık sık eleştirdiği, kendi dönemi ile kıyasladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yapılan paylaşımı beğenmesi yurttaşların gözünden kaçmadı. Gökçek'in beğendiği o videoda Yavaş "Bizden önce asfalt dökerlerdi, pankart ile açılış yaparlardı. Bize bir kurdele bile kesmediniz diyorlar. Biz Ankaraya hizmet ediyoruz, şov yapmıyoruz. Bizim tek pankartımız nerede ne kadar harcadığımızı belirten pankartlardır" ifadelerini kullanıyor. 

Gökçek'in beğendiği o paylaşım:

İLK VUKUATI DEĞİL
Melih Gökçek, geçtiğimiz Mart ayında da gece 02.00 sularında sadece '@mansuryavaş' ifadesini kullandığı bir tweet atmıştı. Gece saatlerinde yaptığı bu paylaşım gündeme bomba gibi düşmüştü ve Twitter'da 'Seviyorsan git konuş' tepkilere neden olmuştu.

Gece geç saatlerde attığı bu kısacık tweet, Gökçek'in diğer paylaşımlarından kat kat daha fazla etkileşim almayı başarmıştı. toplumsal.com.tr'den alınmıştır.

Sosyal medya kullanıcıları Gökçek'e "IBAN mı atıcan?", "Seviyorsan git konuş bence", "vazgeç artık. Dolanma peşinde. O seni üzer..." diye yanıt vermişti.