LÖSEV'in Kurucu Başkanı Dr. Üstün Özer, LÖSANTE’ye tam ruhsat verilmemesi ve hastanenin çürümeye terk edilmesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özer, "Sanki kendime saray oğluma han hamam yaptırdım da açamıyoruz. Biz bilimsel konuları , lösemi ve kanser genetiğini, başarıyı % 100’lere nasıl çıkarırızı tartışacağımıza, Turizm ve Sağlık Bakanlığı'ndan, belediyeden verilmeyen evrakların peşinde 3 senedir suçlu gibi koşuyoruz"

Özerin açıklamaları şu şekilde:

"Bu Sabah ne düşündüm biliyor musunuz, Hayatını Lösemili Çocuklarına adamış, onları başlarında sabahlara kadar nöbetler tutmuş, LÖSEV’i bir masa ve bir sandalye ile kurmuş , % 92 ‘e yükselttiği tedavi başarısıyla binlerce yavrusuna hayat vermiş bir Doktorun düştüğü duruma bakın.

'HASTANE YAPALIM DİYE YOLA ÇIKTIK, ÇIKMAZ OLAYDIK'
Daha fazla Lösemili çocuğumuzun yanı sıra kanserli yetişkin hastalarımızı da ücretsiz tedavi edebilelim, Radyoterapi , Kardiyoloji , Beyin cerrahisi ,psikiyatri gibi tıbbın bütün imkanlarını ve yeniliklerini içeren rüya gibi bir hastane yapalım diye yola çıktık, çıkmaz olaydık.

'BİR MUCİZEYİ BAŞARDIK'
Bu Ülküye herkes inandı, bana güvendi. 3 metrekarelik şantiye odasında 3 sene çalışıp tuğla tuğla ve sevgi ile hastanemizi, okulumuzu ve otelimizi tamamladık. Bir mucizeyi başardık. Bu sırada devlete 45 milyon lira da VERGİ verdik. Şimdi neyi tartışıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın.

'3 SENEDİR EVRAKLARIN PEŞİNDE KOŞUYORUZ'
Sanki kendime saray oğluma han hamam yaptırdım da açamıyoruz. Biz bilimsel konuları , lösemi ve kanser genetiğini, başarıyı % 100’lere nasıl çıkarırızı tartışacağımıza, Turizm ve Sağlık Bakanlığı'ndan, belediyeden verilmeyen evrakların peşinde 3 senedir suçlu gibi koşuyoruz."