Rasim Ozan Kütahyalı, "Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargâhı yaptı” sözleriyle ilgili yeni bir açıklama yaparak, 'üst düzey devlet yetkilileri'nden gelen mesajların Gezi eylemlerinde değil 'geçen hafta' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptıkları canlı yayında geldiğini öne sürdü. 

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de Derin Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la  'FETÖ' tartışması yaşayan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, “Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargâhı yaptı” demesinin istendiğini söylemişti. Kütahyalı, "Devletin üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç Ailesi’nin de bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım" ifadelerini kullanmıştı. 

'KÖTÜ NİYETLİ OLMA'
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kütahyalı, gazeteci Ayşenur Arslan'a seslenerek,  "Bana DEVLET üst düzey yetkililerinden gelen mesajlar Ali Koç ile geçen hafta bugün yaptığımız yayın esnasında gelen mesajlardır. Bahsettiğim o. 9 sene önceki olaylarda gelen mesajlar diye bir şey demedim. Ayşenur Arslan kötü niyetli olma, yazdıklarımı doğru düzgün oku. Ayıp etme" ifadelerini kullandı.

'SURATI BEMBEYAZ OLUR' 
Kütahyalı önceki açıklamalarında, şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Devlet’in üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç Ailesi’nin de, bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım. Aydın Bey yeddiemin olsun. 'Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargâhı yaptı' demem istendi mi? Devlet’in hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da, Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur. Ailenin haşarı çocuğu Ali Koç’un suratı ne olur bilemem. Ben buna rağmen Devlet’i değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…" 

'SAVCILAR,İSTEYİNİZ O MESAJLARI'
Ayşenur Arslan Doğan ve Koç'a çağrı yaparak, "Ey devletin yetkilileri, ey savcılar, hatta ey Koç Ailesi, ey Aydın Doğan. İsteyiniz o mesajları. Bir araştırılsın bakalım nereden gelmiş. Kimlere benzeri mesajlar gitmiş" ifadelerini kullanmıştı.

 'BİZ DEVREYE GİRDİK'
Rasim Ozan Kütahyalı, geçen hafta katıldığı bir yayında, "Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı'na terör örgütü dedi. Hapse atıyorlardı bunu, biz devreye girdik. Nagehan (Alçı) da onu aradı. Baktık yaşlı başlı kadın... CHP sahip çıkmadı" iddiasında bulunmuştu.

Arslan ise "Sizin sayenizde hapisten kurtulacaksam hapis yatmayı tercih ederim" diye yanıt vermişti.