CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Ben 'Atatürk değil, Gazi Mustafa Kemal derim" sözleri tartışma yarattı. Kaftancıoğlu bu tarrtışma üzerine yaptığı açıklamada, sözlerinin eksik yansıtıldığını ve şahsına yönelik bir itibarsızlaştırma operasyonu yapıldığını belirtti.

CHP'den de Kaftancıoğlu'na yönelik tepki açıklamaları yapılırken, AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un sosyal medyada CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i hedef aldığı sözlerine Özel'den yanıt geldi.

"ÖZGÜR ÖZEL'DEN SES YOK" DEDİ, YANIT GELDİ
Muş paylaşımında, "Atatürk soyadından rahatsızlık duyan bir CHP il başkanı.. Meclis'te her gün Atatürk nutukları atan Özgür Özel'e baktım hala ses yok. AK Parti İl Başkanı aynı sözleri söylese meclisin önünde ağzından tükürük saça saça bağırır çağırırdı. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. CHP budur!" ifadelerini kullandı.

Özel verdiği yanıtta ise şunları kaydetti:
"Çok şükür; partimizde Atatürk soyadından rahatsızlık duyan bir il başkanı da senin gibi yalanı doğruymuş gibi anlatan bir grup başkanvekili de yok! Kurucu liderimize saygıyı Atatürkçüleri cezaevlerine tıkanlardan, Atatürk düşmanı Pelikancıları besleyenlerden öğrenecek değiliz."