Sosyal medya hesabından 'Kurtlar Vadisi' müzikli ve izleyenlerin bir anlam bulamadığı bir video paylaşan Türkiye'nin Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney, "Irak’ta oldukça popüler ve sevilen bir dizinin/filmin müziğini paylaşımımda kullanmam, maalesef toplumumuzun bir kesiminde polemik yarattı. İletişim kazası" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney, büyükelçilik binasına girdiği sırada 'Kurtlar Vadisi' müziği eşliğinde çekilen bir video paylaşmasının ardından gelen tepkilerle ilgili açıklama yaptı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Güney, şu ifadeleri kullandı:

Irak’ta oldukça popüler ve sevilen bir dizinin/filmin müziğini paylaşımımda kullanmam, maalesef toplumumuzun bir kesiminde polemik yarattı. İletişim kazası. Destek veren herkese teşekkürler… Desteğini esirgeyenlere sağlık olsun…

Türkiye'nin Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney, kişisel Twitter hesabında "Temaslar sonrası 'yuva'ya dönüş" notuyla bir video paylaşmıştı. Videoda arka fonda 'Kurtlar Vadisi' dizisinin müziğinin çaldığı ve Güney'in içinde bulunduğu aracın büyükelçiliğe girdiği görülüyordu.