Türkiye, Kahramanmaraş bulunan kuran kursundaki tecavüz skandalı ile sarsıldı. Olay, 11 yaşındaki B.T.’nin 15 Şubat 2020’de babasını arayarak, yatılı kaldığı kurstaki hocası Ruhullah Çelik’in kendisine uzun süredir cinsel istismarda bulunduğunu anlatması ile ortaya çıktı.

Çelik'in diğer çocuklara da istismarda bulunduğu belirtildi. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker konu ile ilgili Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu. Peker, "Kahramanmaraş’ın Arınç Kuran kursunda temizlik görevlisiyken hoca olarak atanan alçak, 11 yaşındaki erkek talebelere uzun süredir tecavüz ederken bu iğrençlikleri engellemeyle görevli olanlar halen daha Deizm ve Ateizm hortladı diye yaygara yapıyorlar" dedi. Peker, dini inancını kaybeden gençlerin günahının dini yetkililerin boynuna olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının üye olduğu Mil Diyanet-Sen, "Ülkemiz diktatörlükle yönetilseydi, o diktatör senin gibi terbiye yoksunu gazetecinin dilini keserdi" diyerek Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’i hedef almıştı. Sendika, Yılmaz Özdil gibilerin cenazesinin camilere sokulmaması çağrısı yapmıştı.

Bu olayı hatırlatan Peker, "Yılmaz Özdil camilere sokulmasın diye yaygara yapacağınıza siz öncelikle Yüce ALLAH’ın kutsal dinini öğrenmek için Kuran kurslarına giden çocukları bu sapık sözde hocalardan koruyun." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım: