Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sosyal medyadan sildiği fotoğraf gündem oldu. Küçükkaya, bakın kimi "Müthiş duyarlı bir Atatürkçü" diye övmüş!

Gazeteci Seher Yaşayacak, Fox TV'nin sabah haberlerinin sunucusu İsmail Küçükkaya'yı köşeye sıkıştıran fotoğrafı paylaştı. Küçükkaya'nın fotoğrafta Cihan Ekşioğlu ile ilgili "Müthiş duyarlı bir Atatürkçü" yorumu yaptığı görülüyor. Sedat Peker, Cihan Ekşioğlu'na ilişkin "FETÖ borsası'nın mucidi" iddiasında bulunmuş ve Ekşioğlu'nun 'otele çöktüğünü' söylemişti.

Yaşayacak, Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, Sedat Peker'in açıklamaları ile kamuoyunun tanıdığı "iş insanı" Cihan Ekşioğlu ile samimi bir fotoğrafını yayınladı. Küçükkaya'nın söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldırdığı ortaya çıktı. 

Küçükkaya'nın, Beyaz Tv‘de yayınlanan ‘Uyan Türkiyem’ programı sunucusu Tahir Sarıkaya ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği Cihan Ekşioğlu ile samimi fotoğrafını gündeme getiren Yaşayacak, FOX TV sonucusu Küçükkaya'ya o fotoğrafı neden sildiğini sordu.

Seher Yaşayacak tweetinde şu ifadeleri kullandı; “Ben susayım fotonun kendisi yeterince konuşuyor zaten! Cihan Ekşioğlu ve İsmail Küçükkaya. Bu fotoyu neden sildiniz?"

"ÇOK OKUMUŞ"

FOX TV’de “Çalar Saat” isimli programla izleyici karşısına çıkan İsmail Küçükkaya, Instagram hesabından paylaştığı ve daha sonra sildiği o fotoğrafın altına şunları yazmıştı:

“Dün yayından sonra Tahir Sarıkaya kardeşim ve Cihan Ekşioğlu ile buluştuk. Laf lafı açtı derler ya o hesap. Hoş bir öğleden sonra oldu. Dün tanıştık; Cihan, yurtsever ve müthiş duyarlı bir Atatürkçü. Çok okumuş. Birgün yeri ve zamanı gelir bahsederim muhakkak. Her ikisinin de siz Çalar Saat Ailesi’ne selamları var. Üzerimde kalmasın”