Toplumsal Haber Merkezi

Lüks aracında kokain kullandığı görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Ayvatoğlu’nun lüks bir aracın içinde kokain çekmesine ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündeme oturmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayvatoğlu’nu gözaltına almak için harekete geçti. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır” denildi.

NE TESADÜFSE DÜN AKŞAM KOVMUŞLAR
AKP Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ, gözaltı kararından sonra açıklama yaptı:

Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

Oysa Ayvatoğlu, dün Hamza Dağ'ın resmi Twitter hesabında paylaştığı fotoğraflarda da yer alıyordu: