Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yayın yapan ve “Jahrein” ismiyle tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç ifadeye çağrıldı.

İfadeye çağrılma nedenini henüz bilmediğini söyleyen Sonuç, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

Eveeeeet. Karakoldan aradılar. Yine ifadeye çağırıldım. Bu sefer hangi şube acaba. Bende tüm şubedeki memur abilerimin numarası kayıtlıydı. Bu yeni bi numara. Hadi bakalım öğreniriz gidince.

‘Senle kim uğraşır dombik’ diyen bi tayfa vardı. Arkadaşlar pek dillendirmiyorum ama benim Meydan Larousse gibi dosyam var. İçinde bu olaylarla alakası olmayan eşimin tweet’lerini bile dosyalamışlar. Kendinizi çok da şey zannetmeyin yani. Sizi okudukça gülüyorum steril kankalarım.

Üstüne şunu da ekleyeyim. Sosyal medyada şeref, onur, haysiyet, aile, inanç dahil her şeyime küfür eden 16 kişiden şikayetçi oldum. Gidip her birine tek tek ifade verdim hala bekliyorum. Bunların üstüne 200 şikâyet daha eklenecek. Beni hemen arıyorlar ama. Çok ilginç yahu. Beni asla korkutamazsınız. Burada yazılı not olsun diye atıyorum bu tweet’i.

Siz de asla konuşmaktan korkmayın. Ben bu hayatı yeterince yaşadım. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Mentalim hiç bu kadar sağlam olmamıştı. Yine not kalsın: asla kendime zarar vermem, asla intihar etmem.