Geçtiğimiz günlerde de bir yazısında savcılığa soyunup "Kılıçdaroğlu eğer bilgi vermekten kaçınırsa çok ağır suçlamalarla karşı karşıya kalacak" diye tehdit eden yandaş Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayetler' iddialarını gündeme taşıdı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını belirten Selvi, "Öğrendik ki Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kılıçdaroğlu’nun iddialarının soruşturulması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaatta bulunmuş. Bu pek rastlanılan bir durum değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın’a sordum. 'Sayın cumhurbaşkanımız, ülkeyi yönetme sorumluluğunu uhdesinde bulunduran kişi olarak bu iddialara kayıtsız kalmadı. Elinizde ne tür bilgi, belge, istihbarat varsa paylaşın. Devlet bunu araştırsın dedi. Bu Kılıçdaroğlu açısından bir samimiyet testi' dedi" ifadelerini kullandı.

'KEMAL BEY, HADİ SIRA SİZDE'
Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın bu adımını şu sözlerle değerlendirdi:

Bu ülkede siyasi cinayetler üzerinden rejim dizayn edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu başvurusuyla birlikte hem Kılıçdaroğlu’nu elindeki bilgi ve belgeleri paylaşmaya davet ediyor hem de siyasi cinayetler konusundaki tavrını bir kez daha ortaya koyuyor. Koray Aydın savcıya bilgi verdi. Kemal Bey, hadi sıra sizde.