CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Karar TV YouTube kanalında yaptığı açıklamalara değinen Muharrem İnce, "İsmimi 'Sadece O değil' diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum" dedi.

Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan İnce, Kılıçdaroğlu'nun Karar TV YouTube kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

CHP’nin sade bir üyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi “Sadece O değil” diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum.

Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyrun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun.

'BU KOLTUKLARINI KORUMAYA ÇALIŞANLARIN YÖNTEMİ'
Muharrem İnce, bir başka paylaşım daha yaparak, "İktidara itiraz edersen dış mihrakların, muhalefete itiraz edersen sarayın adamısın. Korkutarak kendi koltuklarını korumaya çalışanların başvurduğu bu yöntem birbirlerine ne kadar benzediklerini ortaya koyuyor. Bu iktidar düzenine de, bu muhalefet düzenine de itiraz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV yayınında şunları söylemişti:

Saray ve çevresi bürokrasinin bazı unsurlarını da kullanarak operasyon yapıyor. Onlar aracılığıyla belli kesimler ya da belli kişiler üzerinde çalışmak onları bir anlamda ajite etmek belli kişilere, kurumlara gerçekten ciddi paralar vermek, teklif etmek ve bu çerçevede ittifakı bozmak istiyorlar. Bunu biliyorum, hiçbir tereddütüm yok. Acaba ittifak dağıtmak için, geçmişte ittifakın içinde yer alan kişilere ayrı parti kurdurtabilir miyiz? Şimdi bu çaba gösteriliyor."

Taha Akyol'un “Muharrem İnce'yi mi kastediyorsunuz” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Sadece o değil. Muharrem Bey henüz ayrılmış değil, onu bilmiyorum” yanıtını vermişti.