CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü kutlamasında; “Önümüzdeki yıl cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlayacağız. 100 yıl içinde çok badire atlattık. Sorunlarımız oldu. Ama Cumhuriyet’i yaşattık, yaşatmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki seçimlerde Allah’ın izniyle cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız. Güzel demokrasimizi, Mustafa Kemal’in idealinde olan demokrasiyi mutlaka ama mutlaka getireceğiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Kılıçdaroğlu'na çiçek verildi.

Kılıçdaroğlu, "30 Ağustos’un üzerinden 99 yıl geçti. Önümüzdeki yıl cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağız. 100 yıl geçmiş. 100 yıl içinde çok badireyi atlattık. Sorunlarımız oldu. Ama cumhuriyeti yaşattık ve yaşatmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki seçimlerde Allah’ın izniyle cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız" dedi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Güzel demokrasimizi, Mustafa Kemal’in idealinde olan demokrasiyi mutlaka ama mutlaka getireceğiz. Düşüncesi özgür, söylemlerinde hiçbir kısıtlama olmayan, rahatlıkla herkesin düşüncesini ifade ettiği, hep birlikte yaşadığımız, barış içinde yaşadığımız, güzellikler içinde yaşadığımız güzel cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Bunun sözünü veriyorum. Bunu inşallah hep birlikte yapacağız.”