İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) 4 yıl önce KHK ile ihraç edilen harita ve kadastro mühendisi Nail Güler, Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olarak atandı.

Facebook paylaşımları nedeniyle 2016 yılında hakkında soruşturma açılan ve İBB’den ihraç edilen Güler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun yaptığı görevlendirme ile Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü oldu.

İhracının ardından İdare Mahkemesi’ne dava açan Güler, burada haklı bulunmuş ve dosyası OHAL Komisyonu’na gönderilmişti. Güler, OHAL Komisyonu’nda alınan kararla 2019 yılında göreve iade edilmişti.

NAİL GÜLER KİMDİR?
Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olarak atanan Nail Güler 1959 Tokat doğumlu. 1983 yılında Yıldız Üniversitesi’nden Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi olarak mezun oldu. İBB’de çalışmaya başlayan Güler, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nda çeşitli görevler aldı. Facebook paylaşımları nedeniyle 2016 ağustos ayında İBB’den ihraç edilen Güler, evli ve iki çocuk babası.Güler’den önce Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olan Erdal Yalçınkaya, Ulaşım Koordinasyon Müdürü olarak atanmıştı.