Şarkıcı Demet Akalın, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için, "Adam ne yapsa yaranamıyor. İnsanların biraz daha önyargısız bakması gerekiyor konulara. Keşke herkesin reisle beş dakika geçirme şansı olsa. Ben Cumhurbaşkanımızla sohbet ederken, ailemden biriyle sohbet eder gibi hissediyorum, derdimi o rahatlıkla anlatıyorum" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konseri'nde sahne alan şarkıcı Demet Akalın, "Geçinemiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

Yandaş Sabah'tan Sonat Bahar'a konuşan Akalın, "Tabii ki sanatçıları da düşünecek Cumhurbaşkanı, biz de halktan gelen insanlarız. Bizle birlikte iş yapamayan, garsonu, valesi, işletmecisi vs, birçok insan var. Bir tek biz ekmek yemiyoruz ki. Kimsenin beklemediği bir durumdu, 'Ben geçinemiyorum' dediğimde insanlar püskürdü. 'Nasıl geçinemez, büyük paralar kazanıyor' diye. Büyük başın, derdi büyük oluyor" dedi.

'DEMET HANIM DAHA KISA SÜREDE SONUÇ ALDIYSA DEMEK'
İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Sedef Erken, Demet Akalın’a yanıt verdi.

Sedef Erken, “Benim 2012’de Otizm Eylem Planı başlatılırken 5 dk görüşmüşlüğüm var, hâlâ otizm konusunda verdiği sözlerin yerine getirilmesini bekliyorum, Demet hanım daha kısa sürede sonuç aldıysa demek” açıklamasında bulundu.