Kendisini gözaltına alan polisi tehdit eden Sadık Yıldırım tepkilerin ardından yeniden gözaltına alındı. Yıldırım, karakolda bile sosyal medyada paylaşımda bulunmuş ve polisi tehdit etmişti. "2 saate kadar çıkarım" diye övünen Yıldırım, daha erken bırakıldığını da yine sosyal medyadan duyurdu.

20 kişilik bir grupla gözaltına alınan ve ruhsatsız silahları bulunan Sadık Yıldırım'ın Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı. 

Yıldırım, üzerinden ruhsatsız silah, el bombası ve uyuşturucu çıkmasına rağmen iki saat sonra bırakılacağını ifade etmiş ve iki saat olmadan serbest bırakılmıştı.

Yıldırım'ın hesabında çeşitli zamanlarda emniyet müdürleri ile verdiği pozlar dikkat çekti. 

Kendisini gözaltına alan polisi tehdit eden Sadık Yıldırım'ın tepkilerin ardından bir kez daha gözaltına alındığı öğrenildi.

CHP MİLLETVEKİLİ DİKKAT ÇEKTİ

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım adlı kişinin sosyal medyada kendisini gözaltına alan polisi tehdit ettiği paylaşımları yayımlamıştı.

Antmen’in 18 kişilik çetenin lideri olduğunu iddia ettiği Yıldırım, serbest bırakıldıktan sonra da kendisini gözaltına alan polisi tehdit etmişti.

YİNE AYNI İSİMLERLE GÜÇ GÖSTERİSİ

Polisi tehdit eden Sadık Yıldırım’ın Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'ın yanı sıra Ankara ve Antalya’da görev yapan emniyet müdürleriyle de fotoğrafları çıktı.