Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararları ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili açıklamaları sonrası döviz kurlarında yaşanan tarihi yükselişin ardından kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu.

Hükümete, “Açıklayın” diye seslenen Saadet Partisi lideri, “Gerçekten yeni bir şeyler mi deniyorsunuz, yoksa daha önce denediklerinizin faturasını şimdi millete mi ödetiyorsunuz?” dedi. Devamında şunları kaydetti:

Tercihinizi yapın; uzmanlara, muhalefete hatta kendi partinizden sağduyusunu kaybetmemiş işin ehli kişilere artık kulak verecek misiniz, yoksa girdiğiniz bu çıkmaz sokakta son sürat ilerlemeye devam mı edeceksiniz? Vicdanınıza sorun; hâlâ doğru yolda olduğunuzu düşünebiliyor musunuz?

Ve artık vatandaşlarımızın şu kararı vermesine imkan tanıyın. Devam mı? Yeni bir başlangıç mı? Karar aziz milletimizin olmalıdır ve milletimizin vereceği hükmün başımız-gözümüz üstünde yeri vardır! Bu krizden çıkışın yolu budur.