Dün CNN Türk canlı yayınında yandaşların gaza getirmesiyle rezillik çıkaran Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kaftancıoğlu'nun kendisi için kullandığı "Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar ‘insan’ biri" ifadelerine yanıt verdi. 

Bayrakçı, "CHP’ye ve bir Türk insanına yakışmayan siyasi görüşlerini biliyordum. Fakat iftiracı “muazzam!” karakterini bilmiyordum. İş yapmadığım yüzlerce siyasetçi var. Oldu. Hepsine kızdım mı, kızıyor muyum? Ah zeka! Ah seviyesizlik! Nelere kadirsiniz!" dedi.

Bayrakçı, dün canlı yayında yüksek sesle Kaftancıoğlu'na yüklenerek, "Türkiye'nin ana muhalefet partisinin İstanbul İl Başkanı, Ermeni soykırımı yaptığımızı ima eden bir Tweet atamaz. PKK konusundaki imalar... Hala il başkanı! Faik Öztrak'ı takdir ediyorum. Partinin sözcüsü o. Çıkıyor eleştiriyor Kaftancıoğlu'nu. Niye hala görevinde?" demişti.  

Kaftancıoğlu ise, sosyal medya hesabından Bayrakçı'nın sözlerine yanıt vererek, Bayrakçı'nın geçmişte kendisiyle çalışmak istediğini kaydetmiş, reddedilince de kendisini hedef aldığını söylemişti.