CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, gençlerle bir araya gelen Erdoğan'a göndermede bulundu. Kaftancıoğlu, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun izinden gittiğini ifade etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gençlerle bir araya gelen Erdoğan'a göndermede bulunarak Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun izinden gittiğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlerle buluştuğu bir fotoğrafı paylaşarak Erdoğan'a göndermede bulundu. Kaftancıoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin'de gençlerle bir araya geldiği fotoğrafla, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun izinden gittiğini ifade eden bir yorumda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mütevazı mutfağından yaptığı paylaşımların benzerinin yapılmak isteneceğine dair tahminde bulunan Kaftancıoğlu, "Yakında mutfak videosu gelir diyeceğim ama mütevazı bir mutfak bulamıyor zahir" dedi.

Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yakında mutfak videosu gelir diyeceğim ama öylesine koptu ki halktan ve kendi gerçekliğinden Genel Başkanımızın ki gibi mütevazı, alın terinin hissedildiği, samimi mutfak bulamıyor zahir Saray mutfağından paylaşsa da görsek şu altın kaplama muslukları. (Görenlerin yalancısıyım:))"