Muş'un AKP'li Sungu Belediyesi Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye yeni alınan lüks makam aracının fotoğraflarını paylaştı. Gürtürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Her şey güzel bir Sungu için. Araç filomuzu her geçen gün daha da genişletiyoruz, yeni aldığımız makam aracını kıymetli Sungu halkına duyuruyoruz. Göreve başladığım günden beri halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam.

AKP'li belediye başkanının bu paylaşımına sosyal medyadan gelen tepkilerin önü arkası kesilmedi.

TARTIŞMALARA JAHREİN DE KATILDI
Bir sosyal medya platformu olan Twitch'de gerçekleştirdiği yayınlarla tanınan Ahmet "Jahrein" Sonuç, AKP'li belediye başkanının bu paylaşımına sert tepki gösterdi. Sonuç, AKP'li belediye başkanının paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

Tepeden tırnağa gösteriş meraklısı bir yönetim şekli. 
1704 oy ile tahmin edebileceğiniz partiden seçilmiş.
İhale yine bildiğimiz gibi, krom kaplı falan. Merak eden EKAP’tan bakabilir. İhale no: 2021/531300 

Jahrein'in paylaşımının ardından paylaşımını silen AKP'li başkan Gürtürk'e gelen tepkiler daha da büyüdü. Bunun üzerine Jahrein, ihale detaylarında sözkonusu araç için belirlenmiş teknik şartnameyi paylaşarak yine AKP'li başkan Gürtürk'ü ti'ye aldı:

Başkanım @salih_gurturk yalnız şartname de şartname haaa! Hakikaten Sungu’nun ortalama konforunu yükseltmişsiniz tek başınıza. Siz o twiti niye sildiniz ki?

BAŞKAN TEPKİLERE DAYANAMADI
Jahrein'in bu paylaşımlarının ardından AKP'li Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk'ten herhangi bir yanıt gelmediği gibi, bir başka paylaşımında Jahrein, AKP'li belediye başkanının kendisinin Twitter hesabını engellediğine ilişkin ekran görüntüsü paylaşarak AKP'li başkanı ti'ye almaya devam etti:

Canım başkanım benim. Arabanız hayırlı olsun inşallah.