Daha önce Ankara Mamak'ta dağıtılan şeriat bildirileri bu kez İzmir'de dağıtıldı.

İzmir'in Bergama ilçesinde Kurban Bayram’ının 1’nci gününde apartmanların kapılarına “Müslüman Olmak Neyi Gerektirir” başlıklı bildiriler bırakıldı.

Halkweb'in haberine göre; Şeriat propagandasının yapıldığı bildiride, Atatürk ilke ve inkılapları, demokrasi ve hatta oy kullanma hakkı bile hedef alınarak, “Türkiye de yaşayan insanlar olarak çok iyi biliyoruz ki 1920’lerden sonra hakimiyet yani emir ve yasak koyma Allah’a değil millete verilmiştir. Hatta Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir denmektedir. Türkiye de şeriat yani Kuran Kanunları değil (insanların kendi kafalarından çıkardıkları kanunlar) geçerli olmaktadır. Bu yetmiyormuş gibi birde Laiklik şartı vardır. Yani dinin emirleri devlet işlerine karıştırılamazmış. Çıkarılan kanunlar dine uygun olamazmış! Bu sebeple demokrasi de, laiklik de İslama tamamen ters olan küfür sistemleridir” ifadelerine yer verildi.

Bildiriyi kimin ya da kimlerin dağıttığı bilinmezken, bildirilerin sonunda “Bize ulaşmak isterseniz facebook adresimiz: Fatih Sadri” notu görüldü.

İşte o bildiriler: