Toplumsal İstanbul

İstanbul Sultangazi Eski Habipler Mahallesinde bugün, CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz ve beraberindeki ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin beraber gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde provokasyon ve saldırı yaşandı.

AKP irtibat bürosundan kimliği belirsiz kişilerce CHP'lilere fiziki ve sözlü saldırıda bulunuldu.

CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Partimizin misyon ve vizyonuna uygun ahlâkî değerlerimiz ölçüsünde gereken cevabı verip çalışmamızı planladığımız gibi yapıp sonlandırdık" denildi.

CHP'den gelen açıklama şöyle:

Kamuoyunun dikkatine;

Bugün Eski Habipler Mahallesinde esnaf ziyareti ve alan çalışması yapan İlçe Başkanımız Sayın Murat Poyraz ve beraberindeki İlçe Yöneticilerimize, Gençlik Kolu Başkanımıza, Kadın Kolu Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve Mahalle biriminde görevli arkadaşlarımıza; AKP irtibat bürosundan kimliği belirsiz kişilerce fiziki ve ağıza alınmayacak tarzda hakaretler, militanca ve partizanca söylemlerle saldırıda bulunulmuştur. Partimizin misyon ve vizyonuna uygun ahlâkî değerlerimiz ölçüsünde gereken cevabı verip çalışmamızı planladığımız gibi yapıp sonlandırdık. Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Aydınlık günler için mücadelemiz devam edecektir. 

Baskılar bizi yıldıramaz.