Toplumsal ÖZEL

Gericilerin Atatürk'ün içki içmesiyle ilgili dertleri bitmiyor. Öyle ki, her seferinde daha sefil gündemler yaratıyorlar. Bugün açılan gündem de o düzeyde.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili her gün yeni bir yalan servis ediliyor. Gericiler ürettikleri yalanlara bir de sahte kanıtlar da sunuyorlar ki yalanları daha gerçekçi görünsün. Ama yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyor. Yalanı üretirken biraz mantık kullansalar belki yanacak ama...

Son üretilen yalan ise Atatürk'ün İskoç viski üreticisi Johnnie Walker'dan içki sipariş vermesi.

Sipariş fişinin Atatürk'e gönderildiği tarih 14 Mayıs 1935. Sipariş fişinde "KAMAL ATATURK - TURKIYE CUMHUR REISI - ANKARA - TURKEY" yazıyor.

Bu yalanı sosyal medyada yaymaya girişen kişi ise köşe yazarlığı yaptığını iddia eden Hasret Yıldırım (@yildirimhasret).



Buraya kadar tamam, geçelim yalanlara.

ATATÜRK'ÜN ÖNGÖRÜSÜ İŞTE...
YALAN1: Bir yalan için bu kadar uğraşan, belge düzenleyen trollerin aklına Johnnie Walker'ın hangi tarihte Black Label üretimine geçtiğine bakmak gelmemiş. Black Label'ın üretimine 1945 yılında başlıyor Johnnie Walker. Yani gericilere göre Atatürk, üretime başlamasından tam 10 yıl önce Black Label siparişi veriyor. Bu kadar basit bir detay, gerici trollerin gözünden kaçıvermiş.

'REİS'İN İNGİLİZCESİ NEYDİ YAHU?
YALAN2: Sahte belgede "KAMAL ATATURK" yazmasını bilen, İngilizce'de 'Ü, İ' gibi harflerin olmadığını akıl eden troller, ne var ki Atatürk'ün unvanının İngilizce yazımını becerememişler. Ortaya da bir yanında "TURKEY", diğer yanında "TURKIYE CUMHUR REISI" yazan evlere şenlik bir sahtecilik çıkmış.

Hasret Yıldırım ve diğer Cumhuriyet düşmanları da bu yalanı "MİLLETİN KIÇINDA DON YOKKEN, 10 KASA VİSKİ PARTİ AZALARIYLA BİRLİKTE İÇ EDİLDİ" gibi utanç verici ifadelerle yaymaktan hiç çekinmiyorlar...