Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman ve yönetimin yaşadığı gerginlik farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarı Ünal Karaman için çıkan ayrılık haberleri sonrası sosyal medyada da #ÜnalHocamYanındayız etiketi ile destek kampanyası başlattı.

Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden Ünal Karaman’ı yalnız bırakmadı. Yaşanan bu durum sonrası Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden örgütlenerek Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitme kararı aldı. Trabzonspor taraftar grubu Vira yaptığı açıklamasında “tüm taraftarları tesislere bekliyoruz” diye bildirdi. Vira tarafından yapılan bu açıklamanın ardından taraftar Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde toplandı.

Tesis önünde eylem yapan taraftar yönetime "hesap vereceksiniz" diye tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Konyaspor galibiyeti sonrasındaki sözleri şöyleydi:

Haftalardır öne geçtikten sonra baskı yeme alışkanlığından bir türlü kurtulamadık. Konyaspor eline geçen fırsatları kullansaydı yine ortaya farklı bir sonuç çıkabilirdi. Trabzonspor’un oynayacağı futbol kesinlikle bu değil. Bu futbol bize yakışmıyor.

Ünal Karaman, Konyaspor maçı sonrası kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun oynanan futbolu eleştirmesine yönelik soruya, Üç gün sonra duydum. Elbette ki üzerime alıyorum. Bu takımın teknik sorumlusu olarak sinecek değilim. Ama bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar Sayın Başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Taraftarın her türlü söylemine saygı duyuyoruz, anlayışla karşılıyoruz. Sonuçta ‘taraftardır, normaldir' diyoruz. Eğer başkan olarak bir araya geldiğimiz ortam içinde kullanacak olursa sizler önünde söylemem ama konuşacağımız özelde söyleyeceğim şeyler olabilir. Her taraftarın söylemine cevap verecek pozisyonda görmüyorum kendimi. Kapalı kapılar ardında Sayın Başkan'la her şeyi konuşuyoruz ama anlamak istediği konular varsa, yine cevap verip konuşabiliriz” cevabını verdi.

Karaman bugün akşam saatlerinde kulüpteki personelle vedalaşarak tesislerden ayrıldı.