Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belde Belediye Başkanı AKP'li Muammer Işıklı, usulsüzlük yaptığı iddiasıyla Disiplin Kurulu kararıyla partisinden ihraç edilmişti.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, partisinden ihraç edilme kararını ‘kumpas' olarak değerlendiren Işıklı, "Hakkımdaki usulsüzlük iddialarını kabul etmiyorum. Türkiye birinciliği almış bir adam nasıl usulsüzlük yapsın? Ben Afyon'un en çok çalışan belediye başkanıyım. Birilerinin önüne kesmek için alınmış bir karar ve kumpastır. Bunların zamanı geldiğinde açıklaması yapılacak" dedi.

Işıklı “Beni bugün AK Partiden ihraç etmediler, AKP'den ihraç ettiler. Ben Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir adamım ve onun yolunda ayrılmam ve başka partiye geçecek karakterde bir adam da değilim. Afyon'a gelen il başkanı FETÖ'nün burslarını ve kurbanlarının derilerini toplayan adam. Bunlar hizmet verilmesinden rahatsız olacaklar tabi. Biz 5 yılda ülkemize 350 milyon destek sağladık. Küçük bir belde de böyle hizmet vermek elbette birilerini rahatsız edecek. Biz hala davamızın arkasındayız” diye konuştu.