HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan kendisini "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın" sözleriyle tehdit eden Ümit Özdağ'a "Bu ülkenin vicdanlı çoğunluğu, meydanı senin gibi faşistlere terk etmedi, yine terk etmezler." sözleriyle cevap verdi.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’ı tehdit eden sözleri kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Özdağ, Paylan’ın Ermeni Soykırımı’na dair mesajına tehditkâr sözlerle cevap vermişti:

Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil, senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın.

GARO PAYLAN: HALKIMI İMHA EDEN ZİHNİYETİN KALINTISI

Tehdit edilen Paylan, sosyal medya hesabından Özdağ’a cevap verdi. “Halkımı imha eden zihniyetin kalıntısı ‘yine yaparız’ diyor.” ifadelerini kullanan Paylan, “Siz vurdunuz da, biz ölmedik mi? Öldük. Ama geride kalanlar adalet mücadelesini hiç bırakmadı. Benden sonra da bırakmazlar.. Bu ülkenin vicdanlı çoğunluğu, meydanı senin gibi faşistlere terk etmedi, yine terk etmezler..” dedi.