AKP'nin bugüm dört ilde düzenlediği kongrelerde salgına rağmen spor salonlarının tıka basa dolu olması pes dedirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle hükümetin aldığı kararlarla birlikte binlerce yurttaş açlığa mahkum edilirken AKP kongrelerine herhangi bir kısıtlama getirilmiyor. Kafe-bar çalışanları eylemeleri sürdürmeye devam ederken müzisyenler yoksulluk nedeniyle intihara sürüklenirken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapalı spor salonlarını hınca hınç dolduran AKP’lilere teşekkür etti.

Mart ayından itibaren dünyayı etkisine alan koronavirüs kapsamında Türkiye de birtakım önlemler aldı. Bu önlemler kapsamında kapatılan iş yerleri hem işverenlerin hem de çalışanların ekonomik anlamda ölüme terk edilmesine neden oldu. Diğer bir yandan, geçtiğimiz günlerde bir polisin babasını banka önünde bekleyen çocuğa, “Babana söyle 900 TL daha çeksin” diyerek ceza kesmesi gündeme oturmuş, polisin tutumu vatandaşın tepkisine neden olmuştu.

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla’daki il kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı.

Kongrede canlı bağlantı ile katılan Erdoğan, “Adana’da, Antalya’da, Bursa’da, Muğla’da bu salgına rağmen tıklım tıklım bu salonları haftanın başında oralarda buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.