Toplumsal Haber Merkezi

Yandaş Nedim Şener hakkında çarpıcı bir suçlama daha ortaya atıldı. İddiaya göre, Hürriyet yazarı Nedim Şener, kendisine hakaret ettiğini söylediği yurttaşa avukatı aracılığıyla haber yollatmış ve 4 bin lira istedi...

Olayı, eşi de hukukçu olan Aydın Özçelik isimli yurttaş duyurdu. Özçelik, Twitter hesabından Nedim Şener'in bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu resimde sırıtan kişi avukatı aracılığıyla bana 4000 TL ver sana dava açmayayım diye haber yolluyor. Ben o dört bin TL’yi domuz çiftliğine bağışlarım gene sana vermem" dedi.

Nedim Şener'e "Siz ne güzel bir ekmek kapısı bulmuşsunuz; insanlara FETÖ'cü diye hakaret et, biri ağzının payını verince de doğru adalet sarayının girişindeki paspasa yatıyorsun. Ondan sonra da avukatınla para istiyorsun, utanmaz arlanmaz ahlaksız kişi" diye tepki gösteren Aydın Özçelik, "48 yaşındayım hak etmeyen kişiye daha bir kuruş vermedim vermem de, alabiliyorsan al" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili bazı sosyal medya kullanıcıları "Nedim Şener'e hakaret etmek 4 bin lira" yorumunu yaparken, Şener cephesinden henüz bir tepki gelmedi.