Levent Gültekin, "Bu iktidarın her şeyini kıracak, bir dalgakıran olmamız gerekiyor. Milyonlarca insanın sokağa dökülmesi gerekiyorsa, sokağa döküleceğiz... Çünkü ülkemiz sahipsiz değil" dedi.

Yorumcu Levent Gültekin, gazeteci Murat Sabuncu ile birlikte yaptıkları programda göçmenler ve halkta yarattığı huzursuzluğu değerlendirdi.

Levent Gültekin, "İki Yorum" adlı programda Almanya Başbakanı Angele Merkel ve Avusturya Başbakan'ı Sebastian Kurz'un art arda yaptıkları açıklamaları değerlendirerek "hadsizlik" dedi.

Göçmenlerin Türkiye'de tutulması gerektiğini söyleyen ve bunun için Türkiye'ye para ödemeyi teklif eden Avrupalı bu iki liderin açıklamalarını "hadsizlik" olarak değerlendiren Gültekin, "Bizim buradaki muhatabımız ne Avrupalı Başbakanların küstah açıklamaları ne de gariban mültecilerdir. Bizim Türkiye olarak muhatabımız iktidardır." hatırlatmasında bulundu. 

"İktidar ülkemizi satarak varlığını sürdürme çabası içerisinde. Mültecileri, Avrupa Birliği'ne pazarlayarak oradan alacağı üç kuruş parayla ekonomiye bir can suyu vermek istiyor ve seçime kadar mutlak çöküşü engellemeye çalışıyor. Bu nedenle bizim muhatabımız küstah Avrupalı yöneticiler ve gariban mülteciler değil, bizim muhatabımız iktidardır." diyen Gültekin, özetle şunları söyledi:

"Bizim buradaki muhatabımız ne Avrupalı Başbakanların küstah açıklamaları ne de gariban mültecilerdir. Bizim Türkiye olarak muhatabımız iktidardır. Tekrar söylüyorum, sevgili izleyicilerimizin dikkatini çekeyim. İktidar ülkemizi satarak varlığını sürdürme çabası içerisinde. Mültecileri, Avrupa Birliği'ne pazarlayarak oradan alacağı üç kuruş parayla ekonomiye bir can suyu vermek istiyor ve seçime kadar mutlak çöküşü engellemeye çalışıyor. Bu nedenle bizim muhatabımız küstah Avrupalı yöneticiler ve gariban mülteciler değil, bizim muhatabımız iktidardır."

"MUHALEFET TEZKERELERE EVET DERKEN DÜĞMEYİ YANLIŞ BAĞLADI"

"Şimdi bir kere, düğme yanlış bağlandığında... Muhalefetin tavrını anlıyorum. Toplumda büyük bir öfke var ve biraz da oraya da oynuyorlar.  Biraz burada öfkeyi de dindirme durumu var. Ama bir kere düğme yanlış iliklendi. Şu anda son düğmelere geldik ve düzelmiyor. Muhalefet de tezkerelere evet verirken, güçlü bir şekilde Suriye politikalarının önünde durmazken, evet kınadılar, eleştirdiler, yerden yere vurdular ama gidip tezkerelere evet dediler. Şu anda askerimiz var mı bilmiyoruz. Neden ordalar bilmiyoruz. Mülteci sorunu ağır bir sorun. Bu ülkeyi mahveden, hukuku, demokrasiyi gözden çıkaran, bu ülkeyi gözden çıkaran bu anlayışa karşı topyekün karşı durmamız gerekiyor."

"MİLYONLARCA İNSANIN SOKAĞA DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA, DÖKÜLECEĞİZ"

Bu iktidarın her şeyini kıracak, bir dalgakıran olmamız gerekiyor. Milyonlarca insanın sokağa dökülmesi gerekiyorsa, sokağa döküleceğiz... Çünkü ülkemiz sahipsiz değil. bırakamayız.  Biz sadece konuşacağız, muhalefet video çekip yayınlayacak, iktidar duymayacak, yıkım devam edecek, ee sonuç? Zor işimiz... "