Şarkıcı Atilla Taş, Kuşadası'nda CHP'li belediyenin düzenlediği etkinliğinin salgın gerekçe gösterilerek iptal edilmesine çok sert tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs Tedbirleri” kapsamında yayınladığı genelge ile 01 Aralık 2020 tarihine kadar tüm toplu programları ertelemesine Atilla Taş’tan tepki geldi. Sosyal medya hesabı Twitter’dan bu konuyu gündeme getiren Atilla Taş, Kuşadası’nda 8 Ekim’de yapacağı ‘Antideprasan-tek kişilik gösteri’ programını hatırlattı ve şunları söyledi:

İki gün sonra gösterim vardı Kuşadası’nda, bugün genelge yayınlayıp yasaklıyorlar! Allah belanızı versin ne diyim? Hangi şerefsiz bana muhalefetten prim yapıyor diyordu bi çıksın karşıma!

"Boynumu bedenimden ayırsanız, ekmeğimi aşımı çalsanız da, size biat edersem, namertoğlu namert, hatta daha da kötüsü, sizin gibi olayım" ifadesini kullanan Taş, mesajlarına şöyle devam etti:

Bu kadar çile ve acı çektim! Allah biliyor CHP ile ilgili tek şikayet etmedim! Ama tek tecrübem! Yaralı parmağa işemiyorlar!

Atilla Taş kâbusunuz olacak! Geri adım atmayacak, olduğu yerde duracak! Ama siz var ya, *** olup gideceksiniz! Alllooooooooo!!!...

Alın lan beni yavşaklar! Silivriyi özledim!

Adamsanız alın lan beni! Bekliyorum!

Sağolun benim için endişelenenler olmuş! Çok değerli insanlar dm atmış!ama korkmuyorum! Yeter lan! Yeterse yeter! Korkmuyorum! Atsanıza beni cezaevine yavşaklar!

Arkadaşlar! Hesabım ele falan geçirilmedi! Sadece ben bu puştlardan korkmuyorum! İyi geceler!

Benim ömrümden çaldılar! Hayatımı yediler! Ekmeğimle oynadılar! Bin hayatım olsun fedaya hazırım! Bunlara eyvallahım yok! Vurun lan!