İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen Hadi Özışık, kendini 'söyleyen şerefsiz' sözleri ile savundu. Peker bu açıklamanın ardından Özışık ile olan görüşmesinin videolarını paylaştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in tarif ettiği üzere suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüştüğü ifade edilen Hadi Özışık, Halk TV'ye açıklama yaparak, "Görüşen şerefsizdir" yönünde açıklama yaptı.

Hadi Özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra Sedat Peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayımladı. Hadi Özışık'ın Peker ile konuşmasında Süleyman Soylu ve oluşan gündeme ilişkin Peker'e bilgi verdiği görüldü. Özışık, ayrıca Peker'e sık sık "Sen haklısın" dediği görüldü.

Sedat Peker'in yayımladığı videoda Hadi Özışık ile görüştüğünü aktardı. Hadi Özışık yayımlanan videonun ardından Sedat Peker'i arayarak "Benim ismimi neden geçirdin?" diyerek tepki gösterdi. Gidenin kardeşi Süleyman Özışık'ın olduğunu belirten Hadi Özışık, "Benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır" dedi.

İki videoyu peş peşe paylaşan Peker, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" notunu düştü.