Gerici Akit gazetesinde bulunan köşesinde Dilipak, bugün kaleme aldığı yazısında koronavirüs aşısına yönelik düşüncelerini dile getirdi. Dilipak, koronavirüs aşısının ilk olarak öğretmenlere yapılacağı söylerken “peki ya imamlar?” sorusunu yöneltti.

“Aşıya ilk öğretmenlerden ve okullardan başlayacaklarmış” diyen Dilipak, şu ifadeleri kullandı:

Allah korusun. Peki ya imamlar.. Öğretmen ve din görevlileri sendikaları bu konuda ne düşünüyorlar? Onlar bu konuyu bir avukatları ile değerlendirsinler bana kalırsa.. Sahi paraşüt açılmazsa ne olacak? Ha! Merak etmeyin, götürüp değiştirecekler! Biri bizimle dalga geçiyor olmasın. Siyaset sirk çadırı, akademi illüzyonist, media sirk çadırındaki konkav ve konveks aynalar değil.

Covid-19 aşısı ile insanlara çip takılacağını iddiasını yenileyen Dilipak, “Mikrobun mutasyona uğramasını tartışan var mı? Ya hu hâlâ domuz gribi, kuş gribi tartışması bitmedi. HES Kodu diye başladılar, kolunuza Chip takacağız diye devam ediyor” dedi.

Aşı olan insanların cinsiyetinin değişeceğini dahi savunan gerici Dilipak şu ifadeleri kullandı:

Kola takılacak chipten bir adım sonrası köpeklere, atlara taktıkları gibi bize chip takmak. O zaman nesneye dönüşeceksiniz. Beynine kayıt yapılan, silinen, “biyonik robot” ya da “siborg”a dönüşecek, “Bilgisayar” ve “hayvan” gibi nesnelerden bir “Nesne” olacaksınız, cinsiyeti bile değişken “birey”lere dönüştürüleceksiniz. Allah korusun. Ama Allah cahil ve zalimlere, fasıklara ve münafıklara, Allah’tan başka herkesten, her şeyden korkanlara yardım etmeyecek. Onların işlerini sarp dağlara sardıracak! Görelim Mevlam neyler. Mekerallahu! Allah’ın işlerini kolaylaştırdığı kişilerden olalım diye, selâm ve dua ile.