Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in uyuşturucu ticaretinden eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a; eski Başbakan Binali Yıldırım’dan mevcut İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilişkin olarak ileri sürdüğü iddialar ülke gündemine oturdu. Tartışmalar sürerken, gerici Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ın kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar dikkati çekti.

“Bu rezil sürecin sonunda birileri tavşana kaç tazıya tut oyunu ile yarın UCM'de sanık sandalyesine oturtmaya kalkarsa, bu kara paralara el konulursa, içeride hesaba soramadıklarımız, dışarıda enselenirse ne yapacağız! Ki gidişat o yönde” diyen Dilipak, “Bu kriz bir fitnenin sonlandırılması için fırsata dönüştürülürse ne ala, ama çeşitli bahanelerle yine üstü örtülürse, gelecek günlerin geçen günleri aratmasından korkun. İçeride ve dışarıda olacaklar ufkumuzu karartabilir” görüşünü dile getirdi.

Dilipak, “Ya devlet başa ya kuzgun leşe” diyerek, “Şimdi asıl görev Adalet Bakanına düşüyor. Bakan iman eden biri. Bilir ki sadece yaptıklarında değil, yapması gerekenleri yapmadığı için de hesaba çekileceği bir gün var. En büyük sorumluluk bugün ona ait. Hak yolda yürüdüğü sürece Allah yardımcısı olacaktır. Değilse…” ifadelerini kullandı.

Dilipak’ın paylaşımları şöyle:

Bu süreçte, tartışan taraflara bakıyorum da Allah’ın her şeyi görüp bildiğini ve din gününü sanki pek hesaba katmıyorlar. Birçok kişi kendi yanlışlarını gizleyip, ötekilerin aleyhine olan şeylerin doğruluğuna ve yanlışlığına bakmadan saldırıyor. Süreçle ilgili her 2 taraftan birçok kişi kendi sırtlarında kendi cehennemlerine odun taşıyorlar. Kul hakkı, yalan söz ve şahitlikle kendilerini helake attıklarını görmüyorlar. 

Bu rezil sürecin sonunda birileri tavşana kaç tazıya tut oyunu ile yarın UCM'de sanık sandalyesine oturtmaya kalkarsa, bu kara paralara el konulursa, içeride hesaba soramadıklarımız, dışarıda enselenirse ne yapacağız! Ki gidişat o yönde.

Bu kriz bir fitnenin sonlandırılması için fırsata dönüştürülürse ne ala, ama çeşitli bahanelerle yine üstü örtülürse, gelecek günlerin geçen günleri aratmasından korkun. İçeride ve dışarıda olacaklar ufkumuzu karartabilir. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe.

Şimdi asıl görev Adalet Bakanına düşüyor. Bakan iman eden biri. Bilir ki, sadece yaptıklarında değil, yapması gerekenleri yapmadığı için de hesaba çekileceği bir gün var. En büyük sorumluluk bugün ona ait. Hak yolda yürüdüğü sürece Allah yardımcısı olacaktır. Değilse!?