Saray ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik açıklamalarına tepki gösteren Ömer Faruk Gergerlioğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Tweet atacaksanız soyadımı öğrenin de atın. Gergeroğlu değil Gergerlioğlu. İnsan hakları ve hukuku da öğrenmelisiniz" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM'den ayrılmayan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na Twitter'dan tepki gösterdi.

Gergerlioğlu'nun Meclis'ten ayrılmasını isteyen Saray ortağı Bahçeli "Şayet TBMM Başkanı'nın yetkisi bu konuda sınırlıysa, süratle hazırlanacak bir maddelik kanun teklifinin Genel Kurul'da kabulüyle birlikte Gergeroğlu'nun yer yatağı ile beraber Meclis'in kapısının önüne koyulması mümkündür ve konu acildir" ifadelerini kullandı.

"SOYADIMI ÖĞRENİN DE ATIN"

Soyadını da yanlış yazan Bahçeli'ye Twitter'dan cevap veren Gergerlioğlu ise şu mesajı paylaştı:

Uygur Türklerine yapılan soykırıma göz yumanlar kalkmış bana yapılan Yargı cinayetini sahipleniyor. Gidin Çin devletine tek kelime edin de göreyim. Bir de tweet atacaksanız soyadımı öğrenin de atın. Gergeroğlu değil Gergerlioğlu. İnsan hakları ve hukuku da öğrenmelisiniz.