Toplumsal Haber Merkezi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Özdağ’ın korumasının müdahale etmesi ve silahını ateşlemesi sonrası olay yerinden kaçan saldırganların kim olduğu bilinmiyor.

Saldırının silah ve sopalarla gerçekleştirildiği öğrenildi. Başından ve ayağından yaralanan Selçuk Özdağ hastanede tedavi altına alındı.

Olayı Twitter'dan duyuran Gelecek Partisili Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" dedi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Ankara Valiliği de Selçuk Özdağ'ın uğradığı silahlı ve sopalı saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı. Valiliğin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "26. Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup, hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.