Ankara Üniversitesi DTCF’de ülkücüler, bazı öğrencilere saldırdı. Ülkü Ocakları üyesi Abdurrahman Gülseren, öğrencilere “Bu okulda barınamayacaksınız, gününüzü göreceksiniz” dedi. Polisler ve özel güvenlik, Gülseren ve diğer saldırganlara müdahale etmedi. Gülseren aynı zamanda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırının faillerinden olmasıyla tanınıyordu.

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'nde ve İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampusu'nde yaşanan çatışmaların ardından ülkücülerden bir şiddet eylemi daha geldi.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) de Ülkü Ocakları Üyesi olduğu bildirilen kişilerce olay çıkartıldı. Yemekhanede bulunan öğrencilere saldıran grup, arbedeye neden oldu. Öğrencilere saldıran gruba, okulda bulunan özel güvenlik birimlerinin ve polis ekiplerinin tepkisiz kalması dikkati çekti.

ÜLKÜ OCAKLARI ÜYESİNDEN ÖĞRENCİLERE TEHDİT
Daha önce katıldığı saldırılarla tanınan Ülkü Ocakları Üyesi Abdurrahman Gülseren’in, öğrencilere, “Bu okulda barınamayacaksınız, gününüzü göreceksiniz” dediği iddia edildi. 

Öğrenciler ise yaşananları, “Faşizme karşı omuz omuza” sloganı ile protesto etti. Öğrenciler, kötü ekonomik tabloya karşı forum düzenleyenlere müdahale eden polis ekiplerinin, ülkücü grubu sadece "seyretmesine" de tepki gösterdi.

SELÇUK ÖZDAĞ’A DA SALDIRMIŞTI
Ülkü Ocakları Üyesi Abdurrahman Gülseren, bu yıl Ocak ayında bir grupla birlikte Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a silahlı saldırı düzenlemesiyle adını duyurdu. Silahlı ve sopalı saldırının ardından tutuklanan Gülseren, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gülseren’in, 10 Ekim Ankara Katliamı için de “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.