Gaziantep'te ekili olan kar yağışı yaşamı adeta felç etti. Dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda aracın kaydığı yollarda mahsur kalan yurttaşlar AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne isyan etti.  

Gece saatlerce yollarda mahsur kalan yurttaşlar sosyal medyadan AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “#GaziantepBüyükşehir ekipleri tüm gün çalıştı ama trafiğin en yoğun anında bastıran kar bazı bölgelerde araçların durmasına sebep oldu. Çalışmaları yoğunlaştırdık” açıklamasını yaptı.

SAATLER SONRA ORTAYA ÇIKIP...
Yurttaşların tepkisi üzerine sokağa çıkarak çalışmalara müdahale eden Fatma Şahin, kar küreme çalışmaları sırasında bir işçiye “Sıkıntı ne?” sorusunu yöneltti. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Şahin, bu sabah yaptığı açıklamada, “Gaziantep’i Adana’ya bağlayan Nurdağı çevre yolunda da yoğun kar yağışından mağdur olanlar var. Valimizin koordinasyonunda, İslahiye ve Nurdağı ilçe belediye başkanlarımız aracılığıyla ve askeri birliklerimizin desteğiyle bu vatandaşlarımıza da yardım gönderiliyor” dedi.