Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, "Şampiyonluk anıtının finansmanını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağladığı" şeklinde bir ifadesinin bulunmadığını açıkladı.

Mustafa Bıyık yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bir haber sitesinde, açtığımız parktaki şampiyonluk anıtının finansmanını "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sağladı" dediğim iddia edilmiştir. Bu yalan haberin hangi amaçla atıldığını biliyor, ilçemizin her zaman yanında olan Sn İmamoğlu’nun bazı kesimlere hedef gösterilmesini kınıyorum” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, bugün çalışmalarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. 3 yıllık faaliyetlerinin değerlendirmesini yapan Mustafa Bıyık toplantıda 60 projeyle ilgili de bir sunum yaptı.

Basın toplantısının ardından bazı yerel haber sitelerinde İYİ Partili Bıyık'ın "Türkiye’nin en büyük şampiyonluk anıtını yapıyoruz. 18 metre yüksekliğinde, tarihinin olduğu, geçmişin değerlerinin hikâye içinde anlatıldığı değer olacak. Bütün bölgede çekim gücü olacak. Burada anıtın yapılması konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağlamış olduğu finansörle birlikte yapıyoruz. Burada hem İBB’nin hem de Yomra Belediyesi'nin bütçesinden çıkan para olmayacak” ifadelerini kullandığı iddiaları yer aldı. (HABER MERKEZİ)