FETÖ soruşturmasında hakkında yakalama kararı bulunan eski Radikal muhabiri Fatih Yağmur, Fethullahçılar arasında kapatılmaya çalışılan tecavüz olayıyla ilgili dikkat çeken iddiaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yağmur yaptığı paylaşımlarda, “Geçenlerde duyduğum bir tecavüz skandalı iddiası var. Skandal Fetullahçılar arasında patlak veriyor. Duyunca daha önce cemaatin gazetesinde çalışmış ve şu an yurt dışında yaşayan cemaatten bir gazeteciye de sordum. Konudan kendisinin de haberdar olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Yağmur devamında ise şunları yazdı:

Olay şöyle. Fetullah’ın sağ kolu olarak geçen bir isim (İsmail Büyükçelebi isimli kişi olduğu söyleniyor) ABD’de cemaatçi bir doktora referans oluyor.

Bu kişinin referans olduğu belirtilen cemaatçi doktor, hipnoz sırasında 30’a yakın cemaatçiye tecavüz ediyor.

Kendisi sonrasında bu açıklamayı yapıyor:

‘Mühim bir duyuru:Benim referansımı kullanarak çevre edinmeye çalışan bir doktor ile ilgili olumsuz bazı şeyler duydum, çok üzüldüm. Böyle bir kişiye kesinlikle referans olmuyorum. Tüm dost ve kardeşlerimizi bu tür hususlarda dikkatli olmalarını ikaz ediyorum.’

Fetullahçılar linç edecek biliyorum. Ama böyle bir rezaleti tarikatların yaptığı gibi kapacaklardır. Fetullahçılar içerisinde bu konuyu bilenler var ama yazmıyor ve sorduğumda detaylı bilgi de vermiyorlar. Linç etmeleri umrumda değil o yüzden…

Bu tarikat ve cemaatlerin iğrençliği bilinsin. Uşşaki olayından sonra Fetullahçılar kendilerinin temiz olduğunu söylüyor. Konu da buradan açıldığı için haberdar oldum. İddiaları çok da geçerli değilmiş. Aksine çok iyi üstünü kapattıkları için bilemiyorlar.

Fetullahçılar içerisinde 30 yakın kadına tecavüz olayını yargıya bile taşıyamıyorlar. Cemaat üstünü kapatmaya çalışıyor.