FETÖ'cü eski emniyet amiri, 'gazeteci-yazar' Emre Uslu, siyasal İslamcıların kanlı biten güç ve iktidar savaşını unutarak yine Kemalistleri hedef aldı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası adı  “En çok aranan teröristler listesi” içerisinde mavi kategoriye eklenen ve yakalanmasına yardım edecek olanlara 1.5 milyona kadar ödül verileceği açıklanan FETÖ'cü Emre Uslu, yine Kemalistleri hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde AKP'nin Erdoğan sonrası döneme, Gülen Cemaatinin de Fethullah Gülen sonrası döneme hazırlandığını ve AKP ile 'cemaati' yeniden yakınlaştıracak bir ekibin olduğunu açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Emre Uslu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamalarını fırsat bilerek Kemalistleri hedef aldı.

"KEMALİST LAĞIMI PATLATTI"

Kanlı biten darbe girişimi sürecinde yaşananları göz ardı eden Uslu, "Kemalizmin bağrında nasıl iğrenç bir ırkçılık taşıdığını" söyledi.

Uslu, göçmenler konusundaki fikirleri ile partisinden bile tepki gören Bolu Başkanı Tanju Özcan üzerinden, Kemalistleri hedef alarak "Kemalizmin bağrında nasıl iğrenç bir ırkçılık taşıdığını CHP’li Tanju Özcan sayesinde bir kez daha gördük. Özcan @kilicdarogluk’nin ısrarla üstüne beton kapak kapatmaya çalıştığı Kemalist lağımı patlattı. Her yerden nefret, kin, öfke akıyor." dedi.