Çelenk, "madem adaylık konusunda komplolara gireceğiz, ille Erdoğan'dan başkası aday olacaksa Berat Albayrak da demiyorum bakın, aday Bilal Erdoğan olur" dedi. Çelenk, Zaman Gazetesi'nde siyasi analizleri kendi adıyla yapan Fehmi Koru'nun, 'komplo teorilerini' ise "Taha Kıvanç" ismiyle yazdığını hatırlatarak "Son günlerde Fehmi Koru'nun yazdıkları 'Bunları Taha Kıvanç yazmıştır' dedirtiyor" dedi.

Koru, Erdoğan'ın aday olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyerek sık sık Abdullah Gül'ün aday olma ihtimalini dillendiriyor.

Fehmi Koru, Bahçeli'nin 'Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağının' tartışılmasını eleştirmesi nedeniyle 'sandık çağrısı yakındır' yorumunda bulundu. 

Kulislerde Erdoğan'ın aday olmama ihtimalinin konuşulduğunu, Binali Yıldırım, Abdullah Gül ve hatta Ahmet Davutoğlu isimlerinin konuşulduğunu öne süren Koru, Bahçeli'nin seçim çağrısının yakın olduğunu savundu.

Gazeteci Hakan Çelenk, Koru'nun bu iddialarını tiye alarak "Bu yazıyı Fehmi Koru değil Taha Kıvanç yazmıştır. Çünkü Fehmi Koru, 'Taha Kıvanç' ismiyle komplo teorileri yazardı" dedi.

İLLE DE KOMPLOLARA GİRECEKSEK...

Çelenk, "madem adaylık konusunda komplolara gireceğiz, ille Erdoğan'dan başkası aday olacaksa Berat Albayrak da demiyorum bakın, aday Bilal Erdoğan olur" dedi.

Çelenk, Erdoğan'ın halife olmak istediğine dair 2014'te bir yazı yazdığını ve bu konuda çok fazla iddia konuşulmasına rağmen hiçbirinin tekzip edilmediğini söyleyerek "Erdoğan halife olmak istiyor. Onun için iktidar ailesinde kalsın ister. Bu ancak seçimle sürekli hale getirilmiş bir hanedanlık olur. 2014'te Posta Gazetesi'nde 'Halife olmak istiyor' diye bir yazı yazdım ama tekzip edilmedi. Taraftarları dillendirdi. Başkaları da söylüyor şu an. Kadir Mısıroğlu (Fesli Kadir) de söylemişti bunu. Erdoğan'ın yıllarca seçimle bu iktidarı sürdürmek gibi bir hayali var" dedi.