Tutkulu iktidar yandaşı Fatih Tezcan, tutuklanmasına neden olduğu Kulaçoğlu’ndan özür diledi.

İktidara yakınlığı ile bilinen 'gazeteci-yorumcu' Fatih Tezcan, solcu duruşuyla tanınan Taylan Kulaçoğlu’nun tutuklanmasına sebep olmuştu.

Tezcan, çark ederek Kulaçoğlu ile mahkemede uzlaşma yoluna gitmek istedi. Tezcan, Kulaçoğlu'ndan özür diledi.

Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından hakaretlerde bulunduğu ve hedef gösterdiği Taylan Kulaçoğlu’ndan mahkemede özür dilediği ve uzlaşma talep ettiği ortaya çıktı. Kulaçoğlu, Tezcan’ın kendisiyle ilgili tweetleri hakkında şikayette bulunmuştu.

TEZCAN: KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLERİM 

İstanbul Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesinde Fatih Tezcan, lise mezunu olduğunu, medyada yönetici olduğunu ve aylık 5 bin TL geliri olduğunu belirtti. Sabıkalı olduğunu da belirten Tezcan, “Söz konusu iddianamede okumuş olduğunuz twitleri kendi hesabımdan ben attım. Kendisi terör örgütü üyeliğinden hapiste yattığı için olan şeyleri yazdım, olmayan bir şey yazmadım. Eğer kendisi bu ifadelerden rahatsız ise kendisinden özür dilerim, ayrıca şikayetten vazgeçme olursa kabul ederim” dedi.

‘SEN VE DİĞER PELİKANCI ALÇAKLAR HEDEF GÖSTERDİĞİ İÇİN 7 AY HAPİS YATTIM’

Tezcan’ın mahkemedeki ifadesini paylaşan Kulaçoğlu, “Fatih Tezcan mahkemede benden özür dilemiş. Hayır, ne özrünü ne de uzlaşma talebini kabul etmiyorum Fatih. Ben hapse girdiğim için sen onu yazmadın, sen ve diğer Pelikancı alçaklar hedef gösterdiği için 7 ay hapis yattım. Bu halkın sırtından düştüğünüzü görene kadar peşinizdeyim” ifadelerini kullandı.

Havin Güngör