Eski AKP'li vekil İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, bu ayın başında sosyal medya hesabından "yardım edin" başlıklı bir paylaşım yaparak babaları İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun kendilerini tehdit ettiğini söylemişti.

"Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi AKP milletvekili öz babam İrfan Rıza Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarında kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir" diyen Yazıcıoğlu, olayın ardından soL Haber'e  ilettiği açıklamasında "babasının iki metresi olduğunu, hakim ve savcılarla rüşvetle iş gördüğünü ve boşanma aşamasında olduğu annesini ve kendilerini tehdit ettiğini, tıp okuyan kardeşini de sokağa attığını" iddia etmişti.

'TEHDİT EDİLDİK'
Eski vekilin ailesi ayrıca Yazıcıoğlu'nun eski AKP Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Sibel Sürer'le ilişkisi olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Açılan boşanma davasında Sibel Sürer'in, adı dava dosyasında geçtiği için İrfan Yazıcıoğlu'nun avukat olan oğlu Ahmet Yazıcıoğlu'nu "iftiralarla Ankara Barosu'na şikayet ettiğini" ifade eden aile, "Sürer'in davada adının geçirilmemesi ve feragat edilmesi karşılığında iftiralarından vazgeçeceklerini" söyleyerek sahte delil üretip 3 kardeşi ve annelerini tehdit ederek şantaj yaptığını kaydetti.

AİLESİNİN CESEDİNİ KÖPEKLERE YEDİRECEKMİŞ
Öte yandan, oğul Muhammed Berat Yazıcıoğlu'nun kendisinin ve ailesinin başına bir şey gelirse sebebinin babaları ve aralarındaki kara para ilişkisini bildiği ortakları olduğunu açıklaması üzerine İrfan Yazıcıoğlu'nun ortaklarıyla birlikte harekete geçtiğini söyleyen aile, oğlu konuşmaya devam ederse çevresine ''3 kardeşi ve annelerini öldürtüp cesetlerini köpeklere yedireceği'' şeklinde mesajlar yolladığını ve daha fazla açıklamada bulunamaması için oğlunun Twitter hesabını kapattırdığını belirtti.