Toplumsal Haber Merkezi

Son dönemde organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le birlikte yaptığı 'çalışmalar' ile dikkat çeken gazeteci Erk Acarer, Kuzey Kıbrıs'ta bir kumarhanede yüklü paralar kaybettiğini iddia ettiği Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının olduğu bir liste paylaştı.

Listeyi büyük ölçüde karalayan Acarer, bir kaybedilen (dolar cinsinden) tutarların yer aldığı kısmı açık bıraktı, bir de devletten aldığı ballı ihaleler ve dev vergi indirimleriyle bilinen müteahhit ailesi "Kalyoncu" soyadını. 

Sadece 'Kalyoncu' değil, Acarer listede çok sayıda 'ünlü isim' yer aldığını ileri sürdü. Listeyi "'Oyun' büyük. Kıbrıs kumarhaneleri" diyerek paylaşan Acarer, "İçlerinde ne savcılar, ne 5’li çeteler, ne Narcos’a yakın iş insanları var bir bilseniz. Binlerce kayıt. Basın efendiler basın kumara basın! Yabancının değil halkımızın paraları!" ifadelerini kullandı.

YILDIRAY ÇİÇEK' İMASI
Erk Acarer, listede kimlerin yer aldığına dair kimi tüyolar da verdi. Acarer "Kamuoyunun sevdiği ve ilgiyle izlediği Cem Yılmaz’ı tehdit edenler, kamuoyu kaynaklarını kumara basıyor! İkiyüzlü sahtekarlar… Sizi kim kurtaracak" diye sorduğu bir görsel daha paylaştı.

Görselde de görülen haberde, Cem Yılmaz'ı tehdit eden kişi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Yıldıray Çiçek'ti...