CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren hattının Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tam 57 kez randevu talep etti.

Özkan bu randevu talepleri sonrası olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadığını, her seferinde “biz sizi ararız” denildiğini söyledi.

Sözcü’de yer alan habere göre; AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 57 kez randevu talebinde bulunduğunu belirten Başkan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorum. Neyi görüşmek istiyorum? Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesi meselesini konuşmak istiyorum. Yoksa para istemiyorum, pul istemiyorum. Partisine asla geçmek istemiyorum. Hiçbir derdim yok. Sadece Hızlı Trenin Bolu'dan geçmesini istiyorum. 57 kez randevu istedim ama vermedi.” dedi.

“Randevu verseydi geniş bir heyet ile görüşmeye gidecektik” diyen CHP’li Özcan “Tek başıma da gitmeyeceğim. Başta Düzce Üniversitesindeki bu konuda uzman bir arkadaşımız var çok ciddi çalışma yapmış. Düzce Ticaret Odası Başkanını, Düzce Belediye Başkanını, Bolu Ticaret Odası Başkanı olmak üzere geniş bir heyet ile gideceğimizi söyledim. Ben Tayyip Bey ile bire bir ne konuşayım. En fazla bana Suriyelilere neden yardımı kestin diye söyler. O konuları açılmasın diye kalabalık heyetler gidip ben hiç konuşmayacağım bile” ifadelerini kullandı.