Toplumsal Haber Merkezi

AKP'ye her koşulda desket vermesiyle bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını nedeniyle devletin kasasından yurttaşlara yardım yapmak yerine bağış kampanyası başlatıp IBAN atmasına da destek verdi.

Saray'ın yeni küçük ortağı Perinçek, sosyal medya hesabından yaptığı destek açıklamasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği Milli Dayanışma milli görevdir. Vatan Partisi virüs salgınına karşı açıkladığı Kamuculuk Programının 19. Maddesinde bu görevi belirlemiştir ve görevinin başındadır" dedi ve #BizBizeYeteriz etiketini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 5 maaşını bağışladığını açıklamıştı. Perinçek'in ne bağışladığı ise açıklanmadığı için bilinmiyor...

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ise bu desteği temellendirmek için çaba gösterdi. 5 gün önce Aydınlık'ta çıkan bir haberi paylaşan Reyhan "Bazıları kafasını sadece boş boş muhalefet etmeye yoruyor. Sorumsuz, lakayit açıklamalar yapıyor. Doğu Perinçek ise çözüm üretiyor. 5 gün önce Aydınlık'ta çıkan yazısından ara başlığı ve metni dikkatinize sunuyorum. Milli Dayanışma Kampanyasını destekliyoruz" ifadelerini kullandı.