İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Balıkesir’in Millet İttifakı il ve ilçe başkanları, Millet İttifakı belediye başkanlarıyla bir araya gelerek işbirliği toplantısı yaptı.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da İstanbul’daki toplantıya katılarak Edremit’te hayata geçirdikleri ve hazırlığını yaptıkları projeleri anlattı.

İmamoğlu’na işbirliği daveti için teşekkürlerini ileten Arslan, toplantının çok verimli geçtiğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir’in Millet İttifakı belediyelerinin ortak çalışma yapması kararı alındıklarını ve bu doğrultuda yararlı projeler geliştireceklerini ifade etti. Başkan İmamoğlu’na destekleri için teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Balıkesir’e selamlarını ve sevgilerini iletti. İmamoğlu, “Balıkesir’e sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hem CHP hem de İyi Partili başkanlarımıza İstanbul’daki bu toplantı için teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir’deki belediyeler arasında güzel iş birlikleri var. Yerel yönetimdeki dayanışma güzel hizmetlerin de büyümesine vesile olacak. Balıkesir, İstanbul’un denizden komşusu. İstanbul rüzgarının Marmara’nın bütününe yayılması için Balıkesir’in başarısı önemli. Sonuna kadar yanınızdayız, bu işbirliğimizi alkışlıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakçı, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin ve görevden uzak olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da işbirliği toplantısına katılarak ilçeleri için yaptıkları çalışmaları ve projelerini paylaştılar.