Elazığ, Adana, Bodrum, Manavgat, Marmaris, Milas, ve Isparta'da orman yangınları devam ederken bir kötü haber de Denizli'den geldi. Denizli'nin Buldan ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere karadan müdahale sürerken, köylüler de damacanalar ve traktörlerinin arkasına bağladıkları su tanklarıyla söndürme çalışmalarına destek veriyor. Alevlerin ilerlediği 612 nüfuslu Türlübey Mahallesi'nin tedbir amacıyla boşaltılmasına karar verildi.

Türlübey Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışmalarına mahalle sakinleri de destek veriyor.

Rüzgarın etkisiyle yayılan yangın, Türlübey Mahallesi'ndeki evlere doğru yaklaştı. Anonslarla tedbir amacıyla bölgenin boşaltılması talep edilirken yurttaşlar, evlerini boşaltmaya başladı.

TRAKTÖR VE GREYDER YANDI, MAHALLE TAHLİYE EDİLİYOR
Denizli'nin Buldan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle alevlerin ilerlediği 612 nüfuslu Türlübey Mahallesi'nin tedbir amacıyla boşaltılmasına karar verildi. Söndürme çalışmalarına katılan köylülerden birine ait arkasında su tankı takılı traktör ile greyder de alevlerin arasında kalarak hurdaya döndü.